ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΕΦΗΒΟΥΣ

MENU TOP blank

MENU TOP

Tα παιδιά έρχονται στα apple stars για να μάθουν τον υπολογιστή αλλά και για να τον αξιοποιήσουν.

Στα apple stars, τα παιδιά μαθαίνουν να εξερευνούν, να ρωτούν, να ανακαλύπτουν τα computers μέσα από την ανάπτυξη της σκέψης και της κρίσης τους.

Μαθαίνουν που και πως να ανακαλύπτουν την γνώση για ολόκληρη τη ζωή τους.

Μέσα από αυτό το εκπαιδευτικό σύστημα τα παιδιά ανακαλύπτουν, δημιουργούν, πειραματίζονται με προγράμματα βασισμένα στην σύγχρονη τεχνολογία ανάλογα με την ηλικία τους. Ο υπολογιστής, με την ποικιλία των λογισμικών του, καθίσταται ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που επεκτείνει την γνώση, για να μπορούν τα παιδιά να μαθαίνουν και να απασχολούνται δημιουργικά. Οι ενότητες που διδάσκονται τα παιδιά είναι δημιουργικές και ταυτόχρονα ευχάριστες, καλλιεργούν την κριτική ικανότητα, συμβάλλουν στο να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους, ακονίζοντας παράλληλα την σκέψη τους και απελευθερώνοντας τη φαντασία τους.

POWER JUNIORS για παιδιά 6 - 9 ετών

Οι μαθητές μέσα από σενάρια μαθαίνουν τις βασικές εντολές του Microsoft Office. Γίνονται Σύμβουλοι Επιχειρήσεων και κάνουν έρευνα αγοράς για να βοηθήσουν ένα εργοστάσιο που έχει μειούμενους πελάτες. Επεξεργάζονται τα δεδομένα τους στο Excel, συλλέγουν πληροφορίες για ζώα υπό εξαφάνιση και δημιουργούν παρουσιάσεις με τη βοήθεια του PowerPoint.

POWER KIDS για παιδιά 9 - 12 ετών

Οι μαθητές κατανοούν βασικές αρχές προγραμματισμού, εκδίδουν το πρώτη τους εφημερίδα, συλλέγοντας πληροφορίες από διαφορετικές πηγές του διαδικτύου. Δημιουργούν τις πρώτες τους ιστοσελίδες, εντοπίζουν τις αγαπημένες τους τοποθεσίες στον παγκόσμιο ηλεκτρονικό χάρτη και παίζουν το Παιχνίδι του Θησαυρού ανακαλύπτοντας τα επτά θαύματα του κόσμου. Αναζητούν πληροφορίες για τον αγαπημένο τους ήρωα, γυρίζουν video και δημιουργούν την παρουσίασή τους με τη βοήθεια του προγράμματος PowerPoint. Ανακαλύπτουν την έννοια της πιστοποίησης μέσα από την προετοιμασία τους για την απόκτηση πιστοποιητικών γνώσης υπολογιστών και Internet.

POWER TEENS για παιδιά 12 - 14 ετών

Οι μαθητές αποκτούν «ισχυρές» γνώσεις με τη διαρκή υποστήριξη και καθοδήγηση των πιστοποιημένων εκπαιδευτικών πληροφορικής. Προετοιμάζονται για τις διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις ECDL και ICTeurope. Η επιτυχημένη παρακολούθηση, έχει σκοπό να συμβάλλει στην διαμόρφωση ενός ικανού νέου πολίτη, έτοιμου να αντιμετωπίσει τις επαγγελματικές απαιτήσεις του 21ου αιώνα. Ενότητες που διδάσκονται είναι: Windows, Word Excel, PowerPoint, Access, Outlook.

POWER EXPERTS για παιδιά 14 - 18 ετών

Οι έφηβοι σπουδαστές μπορούν να αποκτήσουν τις επαγγελματικές πιστοποιήσεις. Κατασκευάζουν τις δικές τους ιστοσελίδες και τις δημοσιεύουν στο διαδίκτυο. Επεξεργάζονται φωτογραφίες και αντικείμενα και ειδικοί στην χρήση των λογισμικών Photoshop, Dreamweaver και Flash. Επιπρόσθετα, το πρόγραμμα παρέχει και μαθήματα σε γλώσσες προγραμματισμού που μπορούν να παρακολουθήσουν μαθητές λυκείου.