ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΗΛΙΚΑ...

MENU TOP blank

MENU TOP

Ευχάριστη και αποτελεσματική διδασκαλία!

Τα μαθήματα μας είναι ειδικά σχεδιασμένα για ενήλικους σπουδαστές όλων των επιπέδων. Η παγκόσμιας κλάσης διδασκαλία μας και η χρήση τεχνολογίας αιχμής διασφαλίζουν πως θα πραγματοποιήσετε ουσιαστική πρόοδο και ότι θα επικοινωνείτε με αυτοπεποίθηση.
 
Ανεξάρτητα από τις γλωσσικές σας ανάγκες, το ολοκληρωμένο και υποστηρικτικό μαθησιακό περιβάλλον βελτιώνει την επάρκειά σας και σας στηρίζει στην επίτευξη των στόχων σας.
 
Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός applestars δημιούργησε την ταχύρυθμη εκπαίδευση ενηλίκων, παρέχοντας υψηλής ποιότητας προγράμματα σπουδών στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ρώσικα, Κινέζικα και Τούρκικα.
Τα πρωτότυπα και εμπνευσμένα προγράμματά μας παράγουν εκατοντάδες επιτυχόντες κάθε χρόνο στις εξετάσεις πτυχίων Ξένων Γλωσσών. Για αυτό και είμαστε πρωτοπόροι στην Ξενόγλωσση Εκπαίδευση νέων ενηλίκων (σπουδαστών, φοιτητών, καθώς και εργαζομένων και στελεχών επιχειρήσεων).

Η επιτυχία αυτή δεν είναι βέβαια τυχαία. Βασίζεται στην ακαδημαϊκή φιλοσοφία applestars, απόσταγμα ετών εμπειρίας και εξειδίκευσης. Τα προγράμματα σπουδών μας, μοντέρνα και με φρέσκιες ιδέες, παράγονται από ένα εξαιρετικό ακαδημαϊκό δυναμικό, ελέγχονται σε πιλοτικές εφαρμογές και αποτελούν ένα πολύτιμο εργαλείο για τον καθηγητή. 
 
Περιέχουν πολλές καινοτόμες μεθόδους και εκπαιδευτικά μέσα [pentAPPLEx teaching method, exam2win workshops, social club, support plus, talk now, 5 star syllabus] που τα διαφοροποιεί και τα καθιστά μοναδικά. Γι’ αυτό τα applestars δεν είναι κοινά εκπαιδευτήρια. 
 
Τα μαθήματα applestars ακολουθούν μία επικοινωνιακή προσέγγιση και εμπεριέχουν στοιχεία από NLP concept (Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού) που προσαρμόζει τη διδασκαλία στο μαθησιακό τύπο κάθε σπουδαστή (οπτικό, ακουστικό, κιναισθητικό). 
 
Με τη μέθοδό μας, ο καθηγητής βοηθά το σπουδαστή, συνδέοντας τη σκέψη του με πράξεις, ήχους, εικόνες για την γρήγορη επαναφορά στη μνήμη του λεξιλογίου ή της γραμματικής, αφού ό, τι βιώνει κάποιος, το εμπεδώνει καλύτερα. Επιχειρούμε να εμπλέκουμε στην κατανόηση, και τις πέντε αισθήσεις του σπουδαστή. Έτσι δημιουργούμε μαθήματα “ζωντανά”, και πολύ πλούσια σε θεματολογία και τεχνικές διδασκαλίας. Στόχος μας είναι η επικοινωνία, οπότε η γραμματική διδάσκεται πάντα σε ένα ζωντανό περιεχόμενο. 
 
Το μάθημα είναι μάθημα συμμετοχής και επικοινωνίας που δίνει ερέθισμα για σκέψη.
Η συνεχής εκμάθηση βοηθά τον σπουδαστή να σκέφτεται στη γλώσσα που μαθαίνει και όχι να μεταφράζει. 
 
Η παρουσία νέων τεχνολογιών Interactive Classroom Technology σε όλες μας τις αίθουσες διδασκαλίας, συντελεί σε ακόμα καλύτερη εμπέδωση του εκπαιδευτικού υλικού. 
 
Δίνουμε έμφαση στην επικοινωνία και χρησιμοποιούμε πρωτοποριακές τεχνικές που κάνουν τα μαθήματά μας ζωντανά, ευχάριστα και  με αποτελέσματα διαρκείας. Οι σπουδαστές των applestars αποκτούν καινούριες γλωσσικές συνήθειες στη γλώσσα που μαθαίνουν, σαν να ήταν η μητρική τους γλώσσα, χωρίς κανόνες και αποστήθιση.

Το μάθημα applestars είναι το μάθημα του Μέλλοντος!

Στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό applestars επιδιώκουμε να έχουμε κορυφαίους καθηγητές. Ανθρώπους με ταλέντο και πάθος για την εργασία τους. Με αγάπη για τη διδασκαλία, με μεταδοτικότητα και ικανότητες επικοινωνίας. Με αυστηρές δοκιμασίες επιλογής,  ποιοτικό έλεγχο και αξιολόγηση. Μόνο έτσι μπορούμε να παρέχουμε άριστο εκπαιδευτικό έργο και να διασφαλίζουμε ολική ποιότητα σπουδών.
 
Οι καθηγητές applestars επιμορφώνονται στη μεθοδολογία, τη διδακτική και τη μέθοδο applestars. Η εργασία τους αξιολογείται συνεχώς, από τους Διευθυντές Σπουδών, για ακόμη υψηλότερη ποιότητα: Ολικός Ποιοτικός Έλεγχος Μαθήματος ώστε τα μαθήματα applestars να είναι μια μοναδική εμπειρία! 
 
Οι καθηγητές applestars είναι φιλόλογοι με κορυφαία πτυχία και μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών, είναι χαμογελαστοί και αισιόδοξοι. Διδάσκουν σ’ ένα περιβάλλον ανοιχτό και δημιουργικό, που ενθαρρύνει την καινοτομία και ταυτόχρονα βοηθά εξατομικευμένα τους σπουδαστές  να πετυχαίνουν τους στόχους τους. Γι αυτό στα applestars έχουμε εκατοντάδες επιτυχόντες, κάθε χρόνο, στις εξετάσεις πτυχίων!

Τα μαθήματα και τα προγράμματα σπουδών μας στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ρώσικα, Κινέζικα και Τούρκικα:

  1. Είναι σύγχρονα, με έμφαση στην απόλυτη ικανοποίηση του σπουδαστή. Διδάσκουν την “ζωντανή γλώσσα” για εργασία ή σπουδές. 
  2. Παράγονται από ένα εξαιρετικό ακαδημαϊκό επιτελείο.
  3. Περιέχουν πολλά καινοτόμα εκπαιδευτικά μέσα (exam2win workshops, social club, support plus, talk now, 5 star syllabus ). 
  4. Είναι βιωματικά και “εμπλουτισμένα” [N.L.P.] ώστε να αξιοποιούν τούς διαφορετικούς μαθησιακούς τύπους των σπουδαστών – the pentAPPLEx teaching method. 
  5. Είναι τεχνολογικά προηγμένα, με τις πιο σύγχρονες εκπαιδευτικές υποδομές